top of page
Construction Worker
Kateplan_logo.png

 Kattoremontit katseen kestävästi jo vuodesta 2000 

Kattoremontit eivät ole koskaan mitään pikkujuttuja edes kattoremonttiammattilaiselle. Me Kateplanilla uskomme, että juuri ne pienimmät yksityiskohdat ja niiden huomioiminen erottavat amatöörin kattoremonttiammattilaisesta. Kangasta osaa kuka tahansa katteeksi levittää, mutta vain kattoremonttiammattilainen saa sen säätä ja jäätä kestämään.

  

Kateplan Oy perustettiin vuonna 2000 kattamaan suomalaisten asunto-osakeyhtiöiden ja teollisuusrakennusten vesieristystarpeet. Yritys on kasvanut perustamisestaan lähtien tasaisesti. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 kattoremonttiammattilaista, omista asentajista alihankkijoihin. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Juha Muhonen

 

Kateplan Oy on Rakentamisen laatu RALA ry:n jäsen. RALA ry on itsenäinen ja riippumaton kiinteistö- ja rakennusalan toimija, jonka tarkoituksena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä.

Roofers on the roof.jpg

Kattoremontit kannattaa jättää aina kattoremonttiammattilaiselle.

 

Kun yhtiösi teettää kattoremontit Kateplanin kanssa, varmistat, että katettavat vesikatot valmistetaan tutkittuun laatuun perustuvilla materiaaleilla, kattoremonttiammattilaisen käsin.

RALA_patevyys_RGB.png
LK_valkoinen_rgb.jpg
bottom of page