top of page
IMG_2509-min.jpg

Kattoremonti

Kattovuoto kammottaa? Eipä hätää, kattoremontti korjaa katteet kuntoon kaiken varalta

     Kattovuoto taloyhtiössä lienee jokaisen asukkaan painajainen. Onneksi tilanne hyvin harvoin on näin kriittinen, kun katon korjaus on taloyhtiössänne ajankohtainen. Kattovuoto on riski, jota ei kannata ottaa. Kattovuoto on estettävissä kuitenkin helposti, nopeasti ja edullisesti, kun katon korjaus aloitetaan jo hyvissä ajoin ennen vanhan katemateriaalin viimeistä käyttöpäivää. Nyrkkisääntö on, että katon korjaus kannattaa teettää ennen kuin se on pakko tehdä.

    Kattoremontti vaihtelee aina suuruudeltaan, aina kohteen kunnosta riippuen. Pienissä huoltotöissä katon korjaus onnistuu osin itsenäisestikin, mutta suuremmissa, erityisesti tulitöitä vaativissa kohteissa ainoastaan ammattilainen voi vastata siitä, että kattotyöt tehdään asianmukaisella tavalla. Myös pienemmät kattotyöt voit huolettaa jättää ammattilaisen asiaksi. Kateplan Oy tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille huoltopalvelua usean auton ja ammattitaitoisten kattoremonttiammattilaisen voimalla.

Construction Tools

Kattoremontti vaihe vaiheelta

  • Yhteydenotto. Katon korjaus alkaa aina asiakkaan yhteydenotosta ja tilanteen kartoituksesta. Jossain tapauksissa myös laajempi katon kuntokartoitus saattaa olla aiheellinen ennen kuin katon korjaus voidaan suunnitella.

  • Kuntokartoitus. Kattoremontti ei suinkaan aina ole ainoa vaihtoehto vanhan katteen uusimiseen. Perusteellinen kuntokartoitus kertoo, kuinka laaja katon korjaus kulloinkin tulee kyseeseen. Isompi saneeraus saattaa vaatia myös kattorakenteiden uusimisen, kun taas kevyempi saneeraus käsittää ainoastaan huolellisen pintakäsittelyn. Kuntokartoitus antaa kattoremontille suuntaviivat, joilla katon korjaus voidaan suorittaa aikataulussa ilman yllätyksiä.

 

  • Korjausehdotus. Kuntokartoituksen jälkeen laadimme asiakkaalle yksityiskohtaisen korjausehdotuksen ja korjausselostuksen. Korjausseloste esittää, kuinka kohteen katon korjaus käytännössä viedään läpi sovitussa aikataulussa.

  • Katon korjaus ja lopputarkastus. Katon korjaus suoritetaan ammattitaidolla ja aikataulussa. Lopputarkastuksessa varmistetaan, että korjausselostuksessa esitetyt kattotyöt on suoritettu asianmukaisesti määräysten vaatimalla tavalla.

bottom of page