top of page
Climbing a Ladder

Katon huolto

Bitumikatto kestää hyvässä huollossa

  Bitumikatto kaipaa säännöllistä hoitoa ja huoltoa kuten kaikki kattomateriaalit. Verrattuna muihin katemateriaaleihin, bitumikatto on kuitenkin hoidoltaan helpoimmasta päästä. Bitumikate voidaan siten helposti huoltaa itsekin, mutta isommissa huoltourakoissa kannattaa ehdottomasti kääntyä ammattilaistemme puoleen. Esimerkiksi syysmyrskyjen tuhot korjaantuvat käden käänteessä, kun bitumikate huolletaan ja mahdolliset viat tarkastetaan ammattilaisella samalla kertaa.

 

  Tarjoamme toiminta-alueellamme huoltopalvelua usean auton ja ammattitaitoisen bitumikattohuolto-ryhmämme voimin. Hyvin huollettu bitumikate on pitkäikäinen, toimiva ja kaunis katsella.

  Bitumikatto huolletaan aina syksyllä, tai keväällä. Roskien pitkäaikainen säilyttäminen katolla aiheuttaa ongelmia, koska kosteuden jäädessä katteen ja maatuvan aineksen väliin alkaa bitumikatepinta vaurioitua.

Construction Worker

Ohjeita katon kunnossapitoon

  • Poista esimerkiksi harjalla bitumikatolle kertyneet oksat, risut, lehdet ja muu roska.

  • Tarkista huolellisesti piippujen, läpivientien, valoikkunoiden ja paloluukkujen ympäristöt, jonne roskaa kerääntyy eniten.

  • Tarkasta syöksytorvet, rännit ja vesikourut

  • Käy läpi seinän vierustat, lumiesteet, kulkusillat, laperaput ja sisäjiirit.

  • Bitumikatto on syytä tarkastaa myös keväällä, lumien sulettua. Mahdolliset lumen kolauksesta aiheutuneet vauriot ovat tällöin havaittavissa.

bottom of page