top of page
Smoothing Concrete

Pihakannet ja siltatyöt

Pihakannet

Vedeneristyksessä ammattitaito ja luotettavuus ovat pääroolissa.

Liikennöityä pihakansia on paljon erilaisia. Toiset ovat näkyviä ajoramppeja tai selkeitä näkyviin jätettyjä pihakansia.

Monivaiheisen ja tarkkuutta vaativan työn voit jättää huoletta ammattilaistemme hoidettavaksi. Urakan laajuus määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Turvallisin ja helpoin ratkaisu on se, kun urakka toteutetaan kantavasta rakenteesta valmiiseen kulutuspintaan asti. Näin rakenteiden purkaminen, vedeneristysalustan oikea kaltevuus, veden- ja lämmöneristyskerrokset, suojaukset, pintarakenteet, pellitykset ja muut erikoistyöt tulevat asiantuntevasti ja huolellisesti tehtyä.

Pihakansien vesieritykset toteutamme aina VE80R-menetelmällä kumibitumilla liimaten

Tyypillisiä kohteitamme ovat taloyhtiöiden pihat, teollisuuskiinteistöjen kansirakenteet ja parkkihallien kannet. Osan toteuttamistamme kohteista löydät Referenssikohteita-luettelostamme.

Siltojen vedeneristykset

Siltojen vedeneristys vaatii korkeaa ammattitaitoa ja laatua.

Silta on ylikulkevan liikenteen sekä Suomen suurten lämpötilavaihteluiden armoilla. Siltojen suunnittelu ja rakentaminen vaatii erityisosaamista, sillä Tieliikennelaitoksen rajoitukset siltakansien tasaisuudelle ja kosteuspitoisuudelle ovat erittäin kovat. Kateplan Oy on Liikenneviraston hyväksymä siltojen vesieristäjä

Siltojen vedeneristyksessä käytämme ainoastaan materiaaleja, jotka ovat saaneet Tiehallinnon siltatekniikka Silko-hyväksynnän.   

Kateplan Oy toteuttaa vuosittain useita kymmeniä siltaeristyksiä ympäri suomea. Teemme sekä osittaisia siltatöitä että sinkopuhalluksia valmiisiin kermieristyksiin.

 

Kauttamme saa:

Sininkopuhallukset ja vedenristykset

bottom of page