top of page
Kids Playing Volleyball

Tukitoiminta 2021

Tuemme tänäkin vuonna useita eri urheilu ja nuoriso ohjelmia. 

Jos toivoisit, että Kateplan Oy tukisi myös teidän toimintaanne, voitte jättää alas hakemus-pyynnön. Käsittelemme hakemukset pääsääntöisesti loppuvuodesta.

East Volley

FB_EV_tunnus_pysty-01.jpeg
PastedGraphic-10.jpeg

Laamavuori Snowcross

Kuskit_pönöttää.jpg
jere_tynkkynen_227.png

Laamavuori Snowcross on Savonlinnalainen snowcross tiimi, jonka nimissä kilpailee kaksi kunnianhimoista kuljettajaa. Suomen kovatasoisimman Pro -luokan huipulle noussut 31-vuotias Jere Tynkkynen  hakee kaudella 2020 Pro -luokan suomenmestaruutta. 2019 Pro Lite -luokan Suomenmestaruuden voittanut 18-vuotias Matti Reinikainen nousi tälle kaudelle  kovatasoisimpaan Pro -luokkaan tavoitteenaan kymmenen parhaan joukko Suomen kuninkuusluokassa. Tiimiin kuuluu myös kattava joukko mekaanikkoja ja muita taustavaikuttajia tiimipäällikkö Harri Reinikaisen johdolla. 

 

Laamavuori Snowcross on positiivisesti näkyvä Savo-Karjalalainen tiimi, joka painaa kovalla työntäyteisellä asenteella kohti tavoitteitaan. Tiimi on menestyksen lisäksi tunnettu hyvästä iloisesta asenteesta ja hyvällä tavalla värikkäästä meiningistään. Tiimillä on laaja fani- ja seuraajakunta, jotka tuovat oman iloisen panoksensa tiimin toimintaan. Katepalanin kanssa yhteistyötä olemme tehnee kahden vuoden ajan hyvällä menestyksellä.

matti_reinikainen_822.png

Sapko

Savonlinnan Pallokerho Oy (SaPKo) on savonlinnalainen urheiluseura, joka on perustettu 1929 eli vietti juuri 90-vuotisjuhlavuottaan.

Tämän hetkinen pääurheilulaji on jääkiekko, jota seura on vuosikymmenten aikana pelannut Suomi-sarjasta Mestaruussarjaan. Tällä hetkellä SaPKo pelaa Mestis-sarjaa, joka on jääkiekon toisiksi ylin sarja Suomessa.

SaPKo tunnetaan ns. kasvattajaseurana ympäri Suomen, sillä seura on vuosikymmenten aikana tuottanut lukuisia pelaajia niin SM-liigaan, ulkomaille ja jopa NHL:ään saakka. Myös seuran valmentajat ovat vuosien aikana saavuttaneet menestystä maailmalla.

SaPKo toimii tällä hetkellä ainoastaan miesten Mestis-sarjassa, ja juniorit toimivat juniori-sapko ry:n ja A-nuoret Sapko ry:n alaisuudessa.

SaPKon tarkoitus on olla savonlinnalainen, paikallinen jääkiekkoseura, joka toimii itsenäisesti ja vastuullisesti kaikissa toiminnoissaan, vaalii seuran pitkää perinnettä ja toimii yhteisöllisesti niin seuran, joukkueen, yhteistyökumppanien että kaikkien lähipiirissä toimivien kanssa.

SaPKo haluaa tarjota kehityspolun seuran nuorille urheilijoille ja toimia kasvattajaseurana niille, joilla tavoitteet ovat korkealla jääkiekon parissa sekä tarjota laadukasta Mestis-kiekkoa mahdollisimman suurelle kannattajaporukalle.

SaPKo-joukkuekuva-9.jpg
SaPKo - Peliitat-Karppinen.jpg

Olemme olleet Sapkon merkittävä tukija jo kolmen kauden ajan!

Ota meihin yhteyttä, koskien toimintanne tukemista vuonna 2021

Kiitos yhteyden otostanne!

bottom of page